Hartelijk welkom op de website van badmintonvereniging "Oisthusen".

Wij zijn een recreantenvereniging waar ieder op zijn/haar eigen niveau kan spelen. Elke woensdagavond is hiervoor de gelegenheid, van 20.00 tot 22.00 uur, in de Multi Functionele Accommodatie (MFA) De Groote Molen. Wij zijn een kleine vereniging met 15 enthousiaste leden. Ieder lid heeft een eigen speelkaartje en er wordt gespeeld via een doorhangsysteem. Dit houdt in dat je steeds partijtjes speelt van 20 minuten.

Na het spelen is er gelegenheid om te douchen en nog even na te zitten in de gezellige bar.

Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook als je geen ervaring met badminton hebt. Nieuwe leden bieden we de mogelijkheid om vier keer vrijblijvend mee te spelen. Je krijgt een racket te leen en vier keer een half uur training waar je de basis beginselen van het badminton wordt geleerd. Daarna krijg je de gelegenheid om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Wij zijn een recreanten vereniging en spelen vooral met plezier, waarbij een "serieuze pot" natuurlijk niet uit de weg wordt gegaan.

Nieuwe leden, vanaf 16 jaar, zijn altijd welkom, ook als je geen ervaring met badminton hebt. Wij bieden nieuwe leden de mogelijkheid om vier keer vrijblijvend mee te spelen.

badminton